Partnere

Schackenborg Fonden

Schackenborg Slot ejes og drives i dag af Schackenborg Fonden. Fonden blev stiftet 30. juni 2014 af Prins Joachim, Bitten og Mads Clausens Fond, ECCO Holding A/S og Ole Kirks Fond og har Prins Joachim og Prinsesse Marie som protektorer. Fonden er en almennyttig, erhvervsdrivende fond, der har overtaget Schackenborg Slot og et dertil hørende landbrug med bl.a. det formål at åbne slot og park for offentligheden.

Trine Jepsen står bag udviklingen af konceptet Jul på Schackenborg, der første gang åbnede i 2019, og er i 2021 ansvarlig for udvikling og afvikling af årets juleudstilling.

DR

Lyd og levende billeder fra DR har været en del af danskernes hverdag og fælles historie de sidste 95 år. Kernen i DR’s opgave er at bringe danskerne ‘sammen om det vigtige’ og give alle lyst til at vide mere om demokratiet, kulturen og fælleskaberne i Danmark – herunder at bidrage til og være samlingspunkt.

I samarbejdet med Trine Jepsen A/S fokuseres der på at tilbyde, videreudvikle og formidle DR’s unikke udstillinger i nogle af Danmarks helt særlige rammer.

Clausholm Slot

Clausholm slot er et af Kongerigets fineste og bedst bevarede slotte, med en mere end 300 år gammel historie og et særdeles smukt barokanlæg, der er udpeget som et af de væsentligste og mest bevaringsværdige herregårdshaver i Danmark. Et ganske særligt stykke danmarkshistore med et stort potentiale.

Samarbejdet med Trine Jepsen A/S tager afsæt i videreudviklingen af historiske og unikke rundvisninger, samt udvikling af unikke kulturelle nedslag med afsæt i Clausholms stedsbundne potentiale og DNA.

Jim Lyngvild

Jim Lyngvild er dansk designer, forfatter og iværksætter. Med en imponerende historisk viden, energi og sans for iscenesættelse, har Jim Lyngvild med stor succes forestået udstillinger herunder lavet samarbejde med bl.a. Nationalmuseet omkring førnævntes store Vikingeudstilling, og med Koldinghus omkring udstillingen Kongernes samling. Begge med stor succes og henholdsvis 100.000 & 85.000 besøgende.

I samarbejdet med Trine Jepsen A/S fokuseres der på forretningsudvikling og formidling af Jims udstillinger i unikke venues.

Johnny Haugaard

Blomstermanden og eventyren Johnny Haugaard er ophavsmand til adskillige kreative blomsterudstillinger rundt om i Danmark. Johnny er herudover også fast tilknyttet GO’ Morgen DK på TV2, som kreativ og inspirerende blomsterdekoratør. Trine Jepsen & Johnny Haugaard har samarbejdet ved flere lejligheder igennem årene – senest i forbindelse med Jul på Schackenborg 2021.

Museum Midtjylland

Herningsholm Museum er en del af Museum Midtjylland. Gennem udstillinger og arrangementer formidler den smukke herregård fra 1579 sammen med Museum Midtjyllands andre museer historien om Midtjyllands særlige kulturarv.

I samarbejdet med Trine Jepsen A/S sættes der fokus på udviklingen af unikke koncepter i forbindelse med bl.a. højtiderne påske & jul i form af særudstillinger & events med ambitionen om, at tiltrække gæster på tværs af generationer, samt udvide den eksisterende frivillige skare på Herningsholm.

Voergaard Slot

Voergaard Slot smukt beliggende i det nordjyske, er en kulturperle af de helt store. Et renæssance slot med en unik fortælling og en imponerende samling af møbler, antikviteter, malerier, porcelæn bl.a. med klenodier fra Louis XIV, Louis XVI og Marie-Antoinettes personlige indbo. 

Det første nedslag i samarbejdet satte fokus på Jul på Voergaard Slot 2022 herunder udvikling af nye tiltag, der skulle gøre Voergaard Slot til den foretrukne juledestination i Nordjylland.