Sommer på Rosenholm Slot

Fra d. 13. juni 2023 kl. 11.00
Rosenholm Slot, Rosenholmvej 121, 8543 Hornslet
Voksne: 140 kr. + gebyr
Børn (4-14 år): 50 kr. + gebyr
Pris i døren: 170 kr.
Køb billet

Om arrangementet

Kom med indenfor på et af Danmarks smukkeste slotte, når vi inviterer indenfor til rundvisninger på Rosenholm Slot sommeren igennem.

Oplev et autentisk bevaret dansk adelshjem, og se hvorledes adelsslægten Rosenkrantz gennem mere end 450 år har boet bag slottets tykke mure.
Rosenholm Slot er ikke indrettet som et museum, men derimod et adelshjem, der fremstår nøjagtigt som da det indtil for en generation siden var beboet.
På slottet finder man eksempler på hvordan en af Danmarks førende adelsfamilier levede gennem næsten 450 år. På turen gennem de mange stuer og sale fortælles slottets historie – såvel de historiske facts, som nogle af de hyggelige anekdoter. Selvfølgelig bliver gæsterne også “præsenteret” for de mest aktive spøgelser.

Du kan nyde Danmarks største samling af familieportrætter udført af internationale kunstnere fra 1500-tallet til i dag, samt malerier af mange andre store historiske personligheder. Glæd dig også til at nyde den idylliske slotspark med smukke blomsterbede og høje, majestætiske træer, søer og voldgrav – samt det lille havehus Pirkentavl, oprindeligt opkaldt efter et tavlespil, men som senere fik tilnavnet “Jyllands første universitet”.

Voksne: 140 kr. + gebyr
Børn (4-14 år): 50 kr. + gebyr
Pris i døren: 170 kr.