Guidede rundvisninger på Rosenholm Slot

Fra d. 10. juni 2024 kl. 11.00 frem til 18. august
Rosenholm Slot, Rosenholmvej 121, 8543 Hornslet
Online pris: 150,-
Pris i døren: 170,-
Børn online 4-14 år: 60,-

Billetsalget til den kommende sæson åbner snart!

Om arrangementet

Vi glæder os allerede til at byde jer indenfor på et af Danmarks smukkeste slotte, når vi næste sæson igen slår dørene op til rundvisninger på Rosenholm Slot fra d. 10. august 2024.

Oplev et autentisk bevaret dansk adelshjem, og se hvorledes adelsslægten Rosenkrantz gennem mere end 450 år har boet bag slottets tykke mure.
Rosenholm Slot er ikke indrettet som et museum, men derimod et adelshjem, der fremstår nøjagtigt som da det indtil for en generation siden var beboet.
På slottet finder man eksempler på hvordan en af Danmarks førende adelsfamilier levede gennem næsten 450 år. På turen gennem de mange stuer og sale fortælles slottets historie – såvel de historiske facts, som nogle af de hyggelige anekdoter. Selvfølgelig bliver gæsterne også “præsenteret” for de mest aktive spøgelser.

Du kan nyde Danmarks største samling af familieportrætter udført af internationale kunstnere fra 1500-tallet til i dag, samt malerier af mange andre store historiske personligheder. Glæd dig også til at nyde den idylliske slotspark med smukke blomsterbede og høje, majestætiske træer, søer og voldgrav – samt det lille havehus Pirkentavl, oprindeligt opkaldt efter et tavlespil, men som senere fik tilnavnet “Jyllands første universitet”.

Online pris: 150,-
Pris i døren: 170,-
Børn online 4-14 år: 60,-

Billetsalget til den kommende sæson åbner snart!