Partoutbillet – Sommer med Jim Lyngvild

Fra d. 16. maj - 30. august 2024
Rosenholm Slot, Sukkerhallen & Pallisbjerg Herregård
Samlet pris: kr 300,- ex. gebyr
Køb billet

Om arrangementet

Køb din sommerbillet og få adgang til tre Jim Lyngvild udstillinger!

Jim Lyngvild er en driftig herre, og denne sommer kan du opleve ikke mindre en tre af hans udstillinger i Jylland og på Fyn. Derfor gi’r vi dig for en begrænset periode mulighed for at sikre dig en partoutbillet, der gi’r dig adgang til at gæste alle tre udstillinger!

I Assens i rammerne af den Gamle Sukkerfabrik, slår Jim dørene op til Åh Gud udstillingen – en udstilling af kirkekunst, hvor vi godt tør garantere dig, at du forlader os både forundret, forført, provokeret & rørt.

På Rosenholm Slot på Djursland, kan du lade dig fortrylle af de smukkeste genskabte juveler, når vi sommeren igennem, inviterer dig med på en både storslået, fantastisk og makaber rejse i udstillingen Magtens Juveler, hvor du kan glæde dig til at opleve de genskabte kronjuveler på helt tæt hold!

Ved den smukke Vestkyst, toner Pallisbjerg Herregård smukt frem og som noget ganske unikt, kan du henover sommeren komme indenfor på herregården og dels blive klogere på historien, og samtidig opleve et udsnit af en helt ny Jim Lyngvild udstilling om Nordens Guder. Guderne der stadig bor på de ældgamle heder. Thor, Odin m.fl. er hjemhørende på Vestkysten i alt fra minderne i Dejbjergvognens smukke gudetilbedelse til Thormindes navn, der emmer af nordisk mystik.

Du kan benytte din billet til en valgfri åbningsdag i perioden.

Åbningsdage & tidspunkter

SUKKERHALLEN: Åbningsperiode fra 18. maj – 30. august 2024, alle torsdage til søndage fra kl. 10.00-16.00

ROSENHOLM SLOT: Åbningsperiode fra 16. maj – 18. august 2024, alle torsdage til søndage fra kl. 11.00-16.00

PALLISBJERG HERREGÅRD: Åbningsperiode fra 22. juni – 25. august 2024, alle torsdage til søndage fra kl. 11.00-16.00

Samlet pris kr. 300,- ex. gebyr